MENU
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι

πρόταση franchise

Η Εταιρεία

Η Bridge Urban Coffee Roasters υιοθετεί την στρατηγική του Franchising για την ανάπτυξή της, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη στο δίκτυο των καταστημάτων. Κύριο προϊόν οι καφέδες υψηλής ποιότητας απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και μια σειρά από ροφήματα, αλμυρά εδέσματα, γλυκά και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο.
Η σύγχρονη Παραγωγική Μονάδα της μητρικής εταιρείας, η οποία διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με πιστοποίηση ISO22000:2005, εγγυάται
την υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες ελέγχοντας τον καφέ σε όλα τα στάδια Παραγωγής.

Κατάστημα

Η επιχειρηματική πρόταση Franchise των Bridge Urban Coffee Roasters αφορά τη δημιουργία σύγχρονων καταστημάτων με αισθητική Street Art. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι φυσικά, όπως ξύλο, σίδερο ενώ όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία είναι φτιαγμένα στο χέρι χωρίς τίποτα να θυμίζει μαζική παραγωγή.

Η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη και στην αισθητική. Μια ομάδα Μηχανικών και Διακοσμητών, υπό την εικαστική επίβλεψη του κ. Γιώργου Μυλωνά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον, όπου οι εικόνες και τα χρώματα σού αφήνουν μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες των καταστημάτων.

Προϊόντα Bridge

Τα Bridge Urban Coffee Roasters προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας καφέδες μοναδικής προέλευσης από Κολομβία, Αιθιοπία και άλλες χώρες, καθώς και Blends από εκλεκτές ποικιλίες, τόσο για Espresso, Cappuccino, Flat White και Cold Brew, όσο και για καφέδες φίλτρου με μεθόδους παρασκευής Chemex, Aeropress, V60 και Syphon. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά από ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, τα επιλέγονται σχολαστικά, με κριτήριο τη γεύση σε συνδυασμό με τις ποιοτικές πρώτες ύλες.

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο προϊόν, προσφέρουν στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον. Η ίδια λογική αφορά και το Franchise Bridge, με συνεχής υποστήριξη στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της σε θέματα ανανέωσης προϊόντων, συνεχής τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες, αλλά και Οργάνωσης και Marketing.

Τηλεφωνικό Κέντρο

Η Bridge Coffee Roasters επενδύοντας στην υγιή σχέση μεταξύ των συνεργατών της, έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο Τηλεφωνικό Κέντρο για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ο ρόλος του είναι να αναλάβει όλη την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προϊόντων και τη διαχείριση παραπόνων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον δικαιοδόχο του εκάστοτε καταστήματος να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη σωστή παρασκευή και διανομή των προϊόντων. Επιπλέον, έχοντας ως σημείο αναφοράς το τηλεφωνικό κέντρο, τα σημεία εξυπηρέτησης του κάθε καταστήματος είναι συγκεκριμένα και συμφωνημένα από την αρχή της σύμβασης. Έτσι, κάθε κατάστημα αποκτά ένα ακόμα καίριο πλεονέκτημα: μια μεγάλη σε έκταση και οριοθετημένη περιοχή δραστηριοποίησης, εξαλείφοντας στην ουσία το φαινόμενο του κορεσμού μιας περιοχής, με την παρουσία πολλών καταστημάτων που ανήκουν στο ίδιο Franchise.

Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται έντονα στις μέρες μας σε πολλές αλυσίδες Franchise και έχει άμεσο αρνητικό αντίκτυπο στην κερδοφορία των καταστημάτων της εκάστοτε αλυσίδας, καθώς συρρικνώνεται σημαντικά η περιοχή δραστηριοποίησης του κάθε καταστήματος.

Η εξειδίκευση του καταστήματος στην υλοποίηση των παραγγελιών και της ύπαρξης του Τηλεφωνικού Κέντρου οδηγεί σε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση με καλύτερες υπηρεσίες προς τον καταναλωτή.

Παράλληλα, η δέσμευση της περιοχής από την υπογραφή της σύμβασης δικαιοχρησίας δημιουργεί ένα δίκτυο καταστημάτων με κοινούς στόχους, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και υγιή ανάπτυξη δίχως να «κανιβαλίζει» το ένα κατάστημα το άλλο.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει το σωστό τρόπο παρασκευής. Όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCA Trainer – Q Grader), έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.

Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Χαϊδάρι. Ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό, παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Παράλληλα, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, όσο και για τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική Εταιρεία διαθέτει in-house Marketing/Design/Advertising Department, το οποίο στελεχώνουν senior στελέχη με σημαντική προϋπηρεσία στο χώρο της διαφήμισης, του marketing και του design. To τμήμα διενεργεί ουσιαστικές ενέργειες marketing και διαφήμισης σε ολιστικό επίπεδο και σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Digital/Performance Marketing. Παράλληλα, λειτουργεί συμβουλευτικά και δημιουργεί εξατομικευμένα υλικά για την προώθηση του εκάστοτε καταστήματος, βάσει των συγκεκριμένων αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου κοινού και της περιοχής στην οποία αυτό δραστηριοποιείται. Κάθε νέο κατάστημα λαμβάνει ένα βασικό πακέτο προώθησης με συγκεκριμένα creative assets.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Βασικές ερωτήσεις & απαντήσεις

Πως μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία υποβολής αίτησης για franchise της Bridge Coffee Roasters;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά ΕΔΩ, να μας καλέσετε στο 2104835400 ή να στείλετε email στο: info@bridgecoffeeroasters.com

Θα πρέπει να βρω το δικό μου ακίνητο για το κατάστημα ή υπάρχει η βοήθεια επιλογής από την εταιρία;

Και οι δυο επιλογές είναι εφικτές. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει το ακίνητο να πληροί τις προϋποθέσεις μας. Στη δεύτερη περίπτωση εμείς βρίσκουμε κάποια ακίνητα στην περιοχή ενδιαφέροντος, σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες μας από το τμήμα του Real Estate και, έπειτα, συμφωνούμε μαζί σας ποια θα είναι η τελική επιλογή καταστήματος.

Πώς επιλέγεται η τοποθεσία για ένα νέο κατάστημα;

Ο υποψήφιος franchisee επιλέγει την περιοχή ενδιαφέροντος και, εφόσον δεν καλύπτεται από άλλο κατάστημα η συγκεκριμένη περιοχή και πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται, τότε προχωράμε στην ανεύρεση του καταστήματος.

Θα πρέπει η κατασκευή του καταστήματος Bridge Coffee Roasters να γίνει από δικά σας συνεργεία ή μπορώ και με δικά μου;

Στο σύστημα franchise της Bridge Coffee Roasters τα σημεία σχεδιάζονται από εσωτερικό τμήμα αρχιτεκτόνων-μηχανικών, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη και την ομοιομορφία που υπάρχει σε όλα τα καταστήματα Bridge Coffee Roasters. Τα καταστήματά έχουν συγκεκριμένο δημιουργικό και υλικά που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της εταιρίας μας. Η υλοποίηση του σχεδιασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από συνεργαζόμενα δικά μας συνεργεία είτε από συνεργεία που θα μας προτείνετε εσείς.

Είναι απαραίτητο να έχω γνώση ή εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης;

Δεν είναι απαραίτητο ούτε προϋπόθεση να έχετε γνώσεις και εμπειρία στο κλάδο. Η Bridge Coffee Roasters παρέχει σεμινάρια εκπαίδευσης στον καφέ για εσάς και για το προσωπικό τόσο στην αρχή όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος. Παρέχονται κατάλληλες συμβουλές και λεπτομερής καθοδήγηση λειτουργίας από έμπειρους συνεργάτες μας για το πρώτο διάστημα που θα ανοίξετε το κατάστημα.

Έχω ήδη ένα κατάστημα εστίασης. Θα μπορούσα να το μετατρέψω σε κατάστημα Bridge Coffee Roasters;

Αρχικά, εξασφαλίζουμε ότι το κατάστημα βρίσκεται σε αξιοποιήσιμο σημείο, καθώς και ότι πληροί τις προϋποθέσεις (εμβαδόν, πρόσοψη κ.λπ.). Στη συνέχεια θα μελετήσουμε το χώρο και θα τον ανασχεδιάσουμε, ώστε να αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα κατάστημα Bridge Coffee Roasters.

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Απαιτούμενος Χώρος

55 – 130 τ.μ.

Entry Fees

15.000 €

Αρχική Επένδυση

55.000 €

Royalties

Δεν υπάρχουν

Marketing Fees

Δεν υπάρχουν

Διάρκεια Σύμβασης

5 έτη

Ελάχιστο Προσωπικό

4 άτομα

Αποκλειστικότητα Περιοχής

Παρέχεται

Απασχόληση Franchisee

Επιθυμητή

Εμπειρία Franchisee

Επιθυμητή

Επόμενα Βήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104835400 ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος της Εταιρείας μας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

φόρμα ενδιαφέροντος franchise