MENU
No products in the cart.
MENU
No products in the cart.

πρόταση franchise

Το πρώτο κατάστημα Bridge, ξεκίνησε τη λειτουργία του από την οικογένεια Κ. Βλαχάκη το 2011, στα σύνορα του Πειραιά με τη Δραπετσώνα στην ιστορική γέφυρα του Ρεμπέτη, επί της Αγίου Δημητρίου 2 και Εθνικής Αντιστάσεως. Πολύ γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού της περιοχής και πλέον, έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα café στην Ελλάδα.
Σήμερα, η Bridge Coffee Roasters διαθέτει κατάλληλες Οργανωτικές και Υλικοτεχνικές υποδομές με Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας, Συσκευαστήριο και Εκπαιδευτικό Κέντρο. Παράλληλα, στο ίδιο κτήριο φιλοξενούνται τα Γραφεία Διοίκησης, το Τμήμα Λογιστηρίου, το Τμήμα Marketing και το Τηλεφωνικό Κέντρο.

Η Εταιρεία

Η Bridge Coffee Roasters υιοθετεί την στρατηγική του Franchising για την ανάπτυξή της, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη στο δίκτυο των καταστημάτων. Κύριο προϊόν οι καφέδες υψηλής ποιότητας απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και μια σειρά από ροφήματα, αλμυρά εδέσματα, γλυκά και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο. Η σύγχρονη Παραγωγική Μονάδα της μητρικής Εταιρείας, η οποία διαθέτει μηχανήματα τελευταίας Τεχνολογίας με πιστοποίηση ISO22000:2005, εγγυάται την υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες ελέγχοντας τον καφέ σε όλα τα στάδια Παραγωγής.

Κατάστημα

Η επιχειρηματική πρόταση Franchise των Bridge Coffee Roasters αφορά τη δημιουργία σύγχρονων καφέ με αισθητική Street art. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι φυσικά, όπως ξύλο, σίδερο ενώ όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία είναι φτιαγμένα στο χέρι χωρίς τίποτα να θυμίζει μαζική παραγωγή.

Η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη και στην αισθητική. Μια ομάδα Μηχανικών και Διακοσμητών, υπό την εικαστική επίβλεψη του κ. Γιώργου Μυλωνά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον, όπου οι εικόνες και τα χρώματα σου αφήνουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Προϊόντα Bridge

Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας καφέδες μοναδικής προέλευσης από Κολομβία, Αιθιοπία και άλλες χώρες, καθώς και Blends από εκλεκτές ποικιλίες, τόσο για Espresso, Cappuccino, Flat White και Cold Brew, όσο και για καφέδες φίλτρου με μεθόδους παρασκευής Chemex, Aeropress, V60 και Syphon. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά από ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο προϊόν, προσφέρουν στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον. Η ίδια λογική αφορά και το Franchise Bridge, με συνεχής υποστήριξη στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της σε θέματα ανανέωσης προϊόντων, συνεχής τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες, αλλά και Οργάνωσης και Marketing.

Τηλεφωνικό Κέντρο

Η Bridge Coffee Roasters επενδύοντας στην υγιή σχέση μεταξύ των συνεργατών έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο Τηλεφωνικό Κέντρο για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ρόλος του να αναλάβει όλη την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προϊόντων και τη διαχείριση παραπόνων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα, ο δικαιοδόχος του εκάστοτε καταστήματος, να ασχολείται αποκλειστικά με τη σωστή παρασκευή και διανομή των προϊόντων.
Η εξειδίκευση του καταστήματος στην υλοποίηση των παραγγελιών και της ύπαρξης του Τηλεφωνικού Κέντρου οδηγεί σε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση με καλύτερες υπηρεσίες προς τον καταναλωτή.
Παράλληλα, η δέσμευση της περιοχής από την υπογραφή της σύμβασης δικαιοχρησίας δημιουργεί ένα δίκτυο καταστημάτων με κοινούς στόχους.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει το σωστό τρόπο παρασκευής. Όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCA Trainer – Q Grader), έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.
Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Μοσχάτο. Ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό, παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Παράλληλα, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, όσο και για τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική Εταιρεία διενεργεί ουσιαστικές ενέργειες Marketing με στόχο να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Ενημερωτικά φυλλάδια, αρθρογραφία σε περιοδικά και blogs, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο κοινό της εκάστοτε περιοχής, με άρθρα για τον καφέ, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:
 • 1
  Συνεργασία με ένα Brand που είναι ήδη γνωστό με σημαντική φήμη.
 • 2
  Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.
 • 3
  Προ κοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.
 • 4
  Ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.
 • 5
  Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος.Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.
 • 6
  Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής Εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.
 • 7
  Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών, σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.
 • 8
  Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, με χαμηλό κόστος και κορυφαία ποιότητα.
 • 9
  Τηλεφωνικό κέντρο που αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη για την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προιόντων αλλά και για τη διαχείριση παραπόνων.
 • 10
  Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.
 • 11
  Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.
 • 12
  Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες στα Social Media.

Επόμενα Βήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2104835400 ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος της Εταιρείας μας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.